3روش طرز تهیه کیوی خشک شده چیپسی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کیوی خشک شده اصلا وقت گیر و زمان بر نیست و در نتیجه تولید کننده های عزیز با استفاده از سه روش اقدام به تولید محصولاتی چیپسی می کنند. در واقع افراد تولید کننده در منازل خود و بدون کمترین مشکل می توانند میوه هایی استاندارد را با سایزهای مشخص برش دهند و آن ها را به تنقلاتی ترد و بسیار خوشمزه تبدیل کنند. پس در مجموع آماده سازی محصولات در بازه زمانی معینی به پایان می رسد و خریداران هم با مصرف آن ها خیلی راضی می شوند.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

3روش طرز تهیه کیوی خشک شده چیپسی خوشمزه در منزل

طرز تهیه کیوی خشک شده

طرز تهیه کیوی خشک شده معمولا راه های زیادی برای سالم نگه داشتن خوراکی ها وجود دارند تا این که مصرف کنندگان با استفاده از آن ها بتوانند میوه های باقی مانده در منازل خود را تا ماه های زیادی حفظ نمایند. در واقع فریز کردن، خشک نمودن یا جوشاندن از نکات مهمی هستند که ارزش غذایی میوه ها را کم نمی کنند و هرکدام نتایجی خوب را به وجود می آورند. کلا اگر این شیوه ها در خانه ها به کار گرفته شوند مقدار ویتامین c و فیبر موجود در کیوی ها ثابت می ماند و مصرف کننده ها با خوردن آن ها به منابعی پرخاصیت دست پیدا می کنند. اما در مجموع خشک کردن محصولات روشی مطمئن تر است چون با استفاده از آن تمام میوه طبیعی با طعمی شگفت آور قابل مصرف می شوند.

  • اگر تولید کننده ها به دنبال یک روش ساده و بدون هزینه مالی زیاد باشند باید از شرایط معمولی تر استفاده کنند و همچنین وضعیت دمایی را به طور کامل بررسی نمایند. در این راستا افراد فقط به شدت گرما و قدرت تابش خورشید نگاه می کنند چون در برخی روزها درجه حرارت بیشتر است و به همین دلیل خشک کردن کیوی ها در این ایام سریع تر انجام می گیرد. همچنین خوردنی ها باید روی حصیرها باشند چون در این حالت بعد از خشک شدن هرگز به کف ظروف نمی چسبند. از سویی افراد دقت داشته باشند که در روزهای مه گرفته یا بارانی باید محصولات به داخل خانه منتقل شوند و نیز در هوای آفتابی دوباره در داخل تراس قرار بگیرند. در واقع هوای خنک باعث ایجاد رطوبت اضافی می شود و به همین دلیل محصولات نباید در محیط سرد قرار بگیرند. از طرف دیگر اگر میوه ها قطر نازک تری داشته باشند حتما در زمان کوتاه تری چیپسی می شوند چون به هر حال نور زیاد به سرعت آب های میان بافتی آن ها را تبخیر می کند. در واقع فاصله بین خوردنی ها باید بیش از ۱ سانت باشد تا این که باد بین آن ها جریان پیدا کند و نیز از جمع شدن گرد و خاک جلوگیری نماید. در این روند هرگز نیازی به مصرف افزودنی ها یا مواد مصنوعی نیست و کلا سازنده ها فقط مقداری نمک را بر روی کالاها می پاشند تا این که طعم بهتری را ایجاد نمایند.
  • در اقدامات بعدی افراد باید بودجه مالی بیشتری داشته باشند تا این که بتوانند دستگاه های خشک کن کابینتی را برای چیپسی کردن میوه ها خریداری کنند. این تجهیزات علاوه بر این که قدرت خوبی برای پخت غذاها دارند حتی برای چیپسی کردن خوراکی ها هم به کار می روند زیرا که مستقیما آب خوردنی ها را خارج می کنند. همچنین این دستگاه ها در زمینه خانگی، کارگاهی و نیز در کارخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند و در کل نتایج خوبی را ایجاد می نمایند. از سویی میوه های رسیده را با پوست کامل در داخل این تجهیزات صنعتی می گذارند چون پوست آن ها هم قابل خوردن است و نیز برای بدن سود زیادی دارد. همچنین رسیده بودن میوه ها خیلی مهم است و اگر آن ها کال باشند باید چند ساعت در هوای آزاد گذاشته شوند. پس سازنده ها همین مدل های رسیده و نرم را در دستگاه ها می گذارند تا این که بدون وجود آبلیمو خشک شوند چون معمولا آبلیمو جلوی تیره شدن خوراکی ها را می گیرد. در مجموع اگر حرارت نزدیک به ۱۵۰ درجه باشد در نتیجه کمتر از ۱۰ ساعت آب میوه ها گرفته می شود. کلا پایین آوردن دما باعث می شود که زمان آماده سازی این تولیدات افزایش یابد ولی در کل مناسب ترین حرارت برای این کار بالای ۱۰۰ درجه سانتی گراد است. بنابراین مصرف کنندگان بعد از همین زمان مشخص شده به کالاهایی بدون میکروب و خارج از آلودگی دسترسی پیدا می کنند چون میوه ها در ابتدای کار به خوبی شسته شده اند و نیز در دستگاهی تمیز قرار گرفته اند.
  • همچنین به تازگی تولید کننده ها متوجه شده اند که با سرخ کن های صنعتی می توان کارهایی به جز سرخ کردن را هم انجام داد زیرا این وسایل دارای ساختار بسیار مناسبی هستند. البته تمام دستگاه های مورد نظر برنامه خشک کردن را ندارند اما با همان تنظیمات معمولی خود می توانند هر نوع میوه ای را هم تحت تاثیر قرار دهند. معمولا این ساخته های صنعتی فقط برای سرخ کردن مواد غذایی به کار نمی روند بلکه به شکلی طراحی شده اند که انواع میوه جات، سبزی ها و خوردنی های دیگر را هم بدون وجود روغن و فقط در گرمای بالا آماده نمایند. بنابراین برای ایجاد میان وعده هایی سالم لازم است تا خوردنی ها بدون پوست و با ضخامت ۵ سانتی متر در سینی ها گذاشته شوند که طبق این شرایط هم کیفیت کار بالا می رود و هم محصولات خوشمزه تر می شوند. البته نیازی نیست که اندازه گیری تولیدات خیلی منظم و مطابق با استاندارد باشد اما به هر حال سازنده ها باید به هم شکل بودن آن ها توجه کنند تا این که به صورت یکنواخت خشک گردند. از سویی اگر میوه های انتخابی پوست دار باشند قطعا فیبر داخل آن ها به بیرون پس داده می شود و نیز در این حالت ظاهر خوردنی ها نافرم خواهد شد. هم چنین برای ترد ماندن کالاها باید چندین مرتبه زیر و رو شوند و از این رو حتی با سیم های داخل دستگاه تماس پیدا نمی کنند. نکته مهم این است که زمان سفت شدن اجناس در این دستگاه ها خیلی کوتاه تر از اقدامات سنتی یا دستگاه های کابینتی صنعتی است یعنی به گونه ای که در مدت ۴ یا ۵ ساعت کلیه خوردنی ها به صورت یکنواخت ترد می گردند. اما مصرف کنندگان در این رابطه باید آگاه باشند که محصولات پس از سرد شدن و رسیدن به دمای خنک فقط قابل مصرف هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما