همان طور که می دانید یکی از میوه های تابستانی بسیار پرطرفدار کیوی است که در ادامه به بیان ۱۲ خواص کیوی برای کبد چرب و تاثیرات استثنایی آن در بهبود تا درمان سرطان خواهیم پرداخت بنابراین با ما همراه باشید تا با مزایای اعجاب انگیز این میوه آشنا شوید و آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
این میوه بسیار لذیذ است و بسیاری از افراد به آن علاقمند هستند که علاوه بر مصرف آن به صورت تازه آن را به صورت خشک شده نیز استفاده می کنند و از خواص بی نظیر آن بهره مند می گردند.
خواص کیوی برای کبد چرب
یکی از بیماریهایی که اکثر مردم جهان با آن درگیر هستند کبد چرب می باشد که این افراد بهتر از خواص کیوی برای درمان این مشکل غافل نشوند زیرا بسیار مفید است.
این بیماری در صورتی که به موقع درمان نگردد می تواند سبب از کار افتادن کبد و حتی مرگ شخص گردد بنابراین بهتر است افراد از مصرف غذاهای پرچرب و فست فود جدا خودداری نمایند.
کیوی دارای پوست قهوه ای رنگ و گوش سبز رنگ می باشد که طعمی ترش و شیرین را دارا می باشد و به عنوان یکی از میوه های استوایی به شمار می رود که در فصل تابستان به وفور یافت می شود.
کیوی علاوه بر این که برای کبد چرب بسیار مفید است مزایای دیگری را نیز دارا می باشد که هم اکنون به شرح مختصری پیرامون خواص این میوه لذیذ و فوق العاده خواهیم پرداخت که شامل موارد زیر می شود.
- مبارزه با سرطان: از آن جایی که کیوی سرشار از آنتی اکسیدان و ویتامینهای گوناگون می باشد قادر خواهد بود با رادیکالهای آزاد مبارزه کند و از ابتلای شخص به سرطانهای گوناگون پیشگیری نماید از طرفی نیز به دلیل دارا بودن فیبر فراوان خطر ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.
- بهبود سیستم گوارش: املاح و آنزیمهای موجود در این میوه بی نظیر سبب شکسته شدن پروتئینهای موجود در غذا شده و فرآیند هضم غذا را تسهیل می نماید.
- کاهش وزن: به دلیل این که فیبر موجود در این میوه از نوع حل شدنی می باشد و سبب احساس سیری در شخص شده و اشتهای او را کاهش می دهد و در نتیجه موجب میشود شخص لاغر گردد.
- پیشگیری از مشکلات تنفسی: از آن جایی که کیوی دارای مقدار زیادی ویتامین C است می تواند لوله تنفسی را التیام ببخشد و سبب بهبودی بیماریهایی چون آسم، سرفه و گرفتگی بینی شود.
- کنترل دیابت: کیوی دارای آنزیمی است که به کنترل قند خون کمک شایانی می نماید و در واقع افراد مبتلا به دیابت می توانند بدون هیچ گونه نگرانی این میوه را میل کنند.
- پیشگیری از بیماری لکه زرد: این بیماری به چشمهای انسان مربوط می شود و به دلیل این که کیوی سرشار از ویتامین A است می تواند بینایی و سلامت چشمها را تقویت نموده و از ابتلای شخص به این بیماری جلوگیری نماید.
- بهبود سلامت قلب: کیوی سرشار از پتاسیم است و از لخته شدن خون جلوگیری می کند بنابراین برای افراد مبتلا به فشار خون بالا بسیار مفید است و بروز حملات قلبی در آنها پیشگیری می کند از طرفی نیز کلسترول مضر خون را کاهش می دهد و سلامت شخص را تضمین می کند.
- پیشگیری از سندروم روده تحریک پذیر: کیوی به دلیل داشتن فیبر فراوان مصرف روزانه آن می تواند برای افرادی که به این بیماری مبتلا هستند بسیار موثر واقع گردد.
- درمان یبوست: همان گونه که پیش تر نیز بیان نمودیم کیوی سرشار از فیبر است بنابراین می تواند به عنوان یک ملین طبیعی عمل نمایند و برای افرادی که به یبوست مبتلا هستند مصرف روزانه آن سبب تسهیل حرکت مدفوع در روده گردیده و فرایند دفع را آسان می کند.
- بهبود اخلاق: افرادی که در زندگی خود ناامید هستند یا خلق و خوی خوبی ندارند این میوه می تواند به ایجاد آرامش در آنها و تقویت حافظه بسیار کمک کند از طرفی نیز برای افراد که از کم خوابی رنج می برند مصرف آن می تواند به ایجاد خوابی راحت کمک زیادی نماید به علاوه برای اشخاصی که هنگام صبح خواب آلود هستند می تواند سبب هوشیاری آنان شود.
- حفظ سلامت استخوانها: به دلیل این که کیوی دارای مقدار زیادی کلسیم است برای افرادی که استخوانهای ضعیفی دارند بسیار مفید است همچنین می تواند خطر ابتلا به بیماریهای همچون پوکی استخوان و آرتروز را کاهش دهد.
- ضد قارچی: دانه های ریز موجود در این میوه خاصیت ضدباکتری و ضدقارچی داشته و مصرف آن به پیشگیری از بروز این گونه بیماریها کمک می کند.
همان گونه که متوجه شدید که یکی از بهترین میوه ها برای افراد مبتلا به بیماریها و مشکلات کبدی کیوی است و با اطمینان میتوان گفت میزان ویتامین C موجود در آن از پرتقال نیز بیشتر است.
کیوی کبد را در مقابل آسیبهای گوناگون حفظ می نماید و از آن جایی که دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است رادیکالهای آزاد را شکست داده و جهت بازسازی سلولهای کبد بسیار مفید خواهد بود زیرا کبد تنها عضو در بدن می باشد که قادر است قسمتهای آسیب دیده را با استفاده از سلولهای جدید ترمیم کند.
هر ماده غذایی می بایست در حد اعتدال مصرف گردد و زیاده روی در خوردن آن می تواند عوارضی را برای شخص به دنبال داشته باشد بنابراین در میل کردن کیوی نیز دقت کنید زیرا ممکن است با این مشکلات رو به رو شوید که شامل موارد زیر می شود.
- آلرژی: برخی از افراد به این میوه لذیذ حساسیت دارند و ممکن است با علائمی همچون خارش، اسهال، درد شکم و غیره مواجه شوند و در این هنگام بهتر است به پزشک مراجعه نمایند.
- التهاب دهان: به دلیل این که کیوی یک میوه اسیدی است مصرف زیاد آن می تواند موجب التهاب دهان شود.
- بروز اسهال: اگر چه پیش در بیان نمودیم که کیوی به دلیل داشتن فیبر بالا برای بهبود یبوست بسیار مفید است اما دقت کنید زیاده روی در مصرف آن ممکن است سبب ابتلا به شخص به اسهال گردد.
- تداخل دارویی افرادی که از داروهای بتابلوکر استفاده می نمایند باید از زیاده روی در مصرف کیوی اجتناب نمایند زیرا سبب افزایش پتاسیم بدن آنها شده و به کلیه آنها صدمه وارد می کند.
- انعقاد خون: زیاده روی در مصرف کیوی سبب کاهش فرآیند انعقاد خون گردیده و ممکن است فرد با خونریزی مواجه شود بنابراین بهتر است پیش از انجام عملهای جراحی مصرف آن را متوقف نمایید.
اگر شما دوستان عزیز نیز می خواهید کیوی را تهیه کنید و کبد چرب خود را درمان نمایید می توانید با مشاوران ما صحبت کنید و این میوه اعجاب انگیز و مغذی را سفارش دهید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.