طرز تهیه کیوی خشک شده خانگی به روش های ساده روی بخاری یا شوفاژ

کیوی یکی از میوه های بسیار خوشمزه و سرشار از ویتامین هایی است که برای سلامتی بدن بسیار مفید می باشد و به همین دلیل از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار می باشد و در کشور ما به وفور و با بیشترین میزان کیفیت تولید می گردد. کیوی را می توان به صورت تازه و خشک شده مورد استفاده قرار داد. برای اطلاع از چگونگی طرز تهیه کیوی خشک شده خانگی به روش های ساده روی بخاری یا شوفاژ توصیه می گردد که تا آخر این متن همراه ما باشید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

طرز تهیه کیوی خشک شده خانگی به روش های ساده روی بخاری یا شوفاژ

طرز تهیه کیوی خشک شده

طرز تهیه کیوی خشک شده کیوی میوه ای است کروی شکل و در اندازه های متوسط بوده که رنگ میوه آن سبز بوده و هم چنین دانه های بسیار ریز سیاه رنگی داشته که تقریباً در مرکز کیوی و به طور مرتب قرار گرفته‌ اند و هم چنین دارای پوستی بسیار نازک و کرکدار می باشد و بافت آن ها نیز تقریباً سفت می باشد. همان طور که گفته شد کیوی را می توان به دو صورت تازه و خشک شده مورد استفاده قرار داد که فرآیند خشک شدن کیوی بسیار ساده بوده و خشک نمودن کیوی و انواع میوه های دیگر امروزه رواج بسیار زیادی پیدا کرده است، زیرا می توان در فصل نبود میوه ها با مصرف نوع خشک شده آن ها برای سلامتی بدن سود و استفاده برد.

کیوی سرشار از ویتامین سی می باشد و به همین دلیل مصرف آن بسیار مفید است، وجود ویتامین سی برای بدن بسیار الزامی بوده به راحتی سبب تقویت دستگاه ایمنی بدن در برابر انواع بیماری ها نظیر سرما خوردگی، کرونا و برخی بیماری‌ های عفونی دیگر می گردد و هم چنین سبب قدرت و توانایی بدن در جذب دیگر ویتامین های موجود در خوراکی ها و غذا ها می گردد، به همین دلیل مصرف آن بسیار توصیه می گردد و برای تمامی سنین کاملاً بلامانع می باشد.

کیوی میوه ای است که در فصل زمستان موجود بوده و به همین دلیل خیلی ها اقدام به خشک نمودن آن کرده و در فصل های دیگر و در نبود میوه کیوی به راحتی می توان از خشک شده آن ها استفاده نمود. بای خشک کردن کیوی می توان به دو روش صنعتی و سنتی اقدام نمود اما روش سنتی و خانگی این کالا ها بسیار مورد پسند واقع می شود، زیرا تمام مراحل تولید آن توسط نیروی انسانی انجام می شود و در تولید آن از هیچ گونه مواد نگه دارنده استفاده نشده و به همین دلیل می‌ توان گفت که کاملاً سالم و ارگانیک می باشد و برای تهیه آن به روش خانگی ابتدا کیوی ها را تمیز شستشو داده و سپس آن ها را در ورقه های نازکی برش داده و بر روی یک سینی به طور مرتب آن ها را چیده و می‌ توان برای خشک نمودن آن ها از بخاری و یا شوفاژ استفاده نمود و یا این که آن ها را در برابر نور مستقیم خورشید قرار داد، که البته بر روی آن ها باید یک توری کشیده شود تا از نشستن میکروب ها و حشرات بر روی آن ها به خوبی جلوگیری شود.

در فرآیند خشک شدن کیوی تمام رطوبت و آب موجود در میوه تبخیر می شود و تنها خواص و ویتامین های کیوی به صورت فشرده باقی می ماند که همین امر سبب خوشمزه شدن آن ها می گردد. همان طور که می دانیم کیوی دارای مزه ای ترش بوده و به همین دلیل خیلی ها شاید مزه ترش را دوست نداشته باشند به همین دلیل می توان بعد از برش زدن مقداری نمک به آن ها اضافه نمود، زیرا نمک سببب خوش طعم شدن کیوی ها گردیده و مقداری از ترشی آن ها را کم می نماید. کیوی خشک شده معمولاً دارای وزن بسیار کمی می باشد، زیرا رطوبت آن ها به طور کامل تبخیر شده است و به همین دلیل به صورت ورقه های بسیار نازکی موجود هستند که باید آن ها را در قوطی های پلاستیکی درب دار و در فضا های سرد نگه داری نمود تا از خراب شدن آن ها جلوگیری شود، چرا که گرما سبب خراب شدن این محصولات می گردد.

نایلون برای نگه داری آن ها اصلا مناسب نمی باشد، زیرا نایلون سبب عرق کردن می شود و به همین دلیل کیوی های خشک شده نرم گردیده و سپس شروع به کپک زدگی می نمایند. کیوی خشک دارای ویتامین ها و خواص زیادی است و بنابراین می توان گفت که یک تکه کیوی خشک شده با نمونه تازه آن به خوبی برابری می کند. کیوی خشک می تواند همراه با چایی برای پذیرایی از مهمان ها گزینه مناسبی باشد.

این محصول در کشور ما با بیشترین میران کیفیت تولید می گردد چرا که خشک نمودن کیوی به راحتی می توان طول عمر آن ها را افزایش داد و مدت زمان طولانی تری از آن ها استفاده نمود در حالی که کیوی تازه از طول عمر اندکی برخوردار بوده و تنها دو الی سه روز قابل استفاده می باشد. خیلی ها با تولید نمودن این کالا ها اشتغال زایی خوبی را برای خود رقم زده و از این راه کسب درآمد می کنند و آن ها را به صورت بسته بندی شده و فله ای به فروش می رسانند و معمولا نوع بسته بندی آن ها دارای قیمت گران تری است، چرا که برای تولید بسته بندی آن ها هزینه های صرف گردیده و این هزینه ها به قیمت نهایی آن ها افزوده گردیده و سبب افزایش قیمت آن ها می شود و نوع فله ای آن ها به دلیل نبود هزینه های بسته بندی دارای قیمت ارزان تری می باشد.

تولید و خرید و فروش این کالا ها به روش خانگی نیاز به سرمایه بسیار زیادی نداشته و هم چنین سود حاصل از فروش آن ها با توجه به میزان کیفیت بالای آن ها و هم چنین حجم خرید می تواند تا حدودی مناسب باشد، چرا که هنگام خرید این کالا ها کیفیت گزینه ای بسیار مهم می باشد و می تواند تاثیر زیادی در قیمت گذاری آن ها داشته باشد و در صورت کیفیت بالا می تواند سبب افزایش قیمت آن ها گردد، چرا که کیفیت و قیمت با هم رابطه ای مستقیم دارند، افراد هنگام خرید محصولات خوراکی به دنبال کیفیت می باشند تا قیمت، زیرا هیچ گونه آسیبی را برای سلامت آن ها به همراه ندارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما