کیوی میوه های بسیار خوشمزه و مفید است و تولید کیوی هایوارد طلایی در تالش انجام می پذیرد. و همچنین عرضه مستقیم آن برای خریداران محترم مهیا می باشد.از جمله میوه هایی می باشد که به رنگ سبز بوده و خوردن آن انسان را وسوسه می کند.
برای این نوع از میوه هم سایت های مختلف از سوی فروشندگان و تولیدکنندگان این محصول وجود دارد که شما میتوانید بسته به نیازتان از این میوه خریداری نمایید. اگر مغازه دار هستید و یا یک میوه فروش می باشید، این محصول را با کیفیت زیاد از باغات تالش و به صورت مستقیم خریداری نمایید.
کیوی هایوارد طلایی
کیوی هایوارد طلایی از جمله میوه هایی می باشد که اکثر افراد آن را دوست داشته و خریداری میکنند. این محصول به رنگ طلایی می باشد که در نواحی معتدل به رشد خود خواهد رسید.رطوبت مورد نیاز برای این محصول در حدود ۷۰ درجه است. خوشمزگی زیادی داشته و نسبت به کیوی های دیگر درشت تر است .میوه این نهال از نظر ظاهری بیضی مانند، و به شکل تخم مرغ است.پوست آن تیره و نازک می باشد و روی پوست پرزهایی دیده می شود. گوشت داخل میوه بسیار ترش و خوشمزه است و کسانی که از ترشی خوششان می آید اغلب از این نوع خریداری میکنند.
رنگ گوشت آن به سبز روشن و یا طلایی خواهد گروید. دانه های ریز به رنگ مشکی در داخل این میوه وجود دارد. آب و هوای خوب برای کاشت این میوه معتدل و مرطوب می باشد.در مدت زمان کوتاهی قادر به میوه دهی است و درختان آن میوه زیادی را تولید می کنند.
با توجه به حجم تولید این محصولات به سردخانه های مختلف انتقال داده می شود در سردخانه ماندگاری خوبی داشته و تازه می ماند.ولی سایر گونه های آن مقاومت زیادی ندارند. بهترین قیمت این کیوی مربوط به بستهبندی درست در این محصولات می باشد که زمینه صادرات را برای کشور فراهم خواهد آورد.چون اگر بسته بندی ها بر طبق نظرات خریداران باشد ارزش بیشتری داشته و این امر باعث ایجاد تبلیغاتی ارزشمند برای محصول میگردد. ایران هم با توجه به کیفیت بالای کیوی که در آن تولید میشود توانسته است صادرات خوبی را به کشورهای همسایه انجام دهد.
و دلیل آن کیفیت خوبی است که تولید کننده در مورد محصول خود انجام میدهد و به کار بردن بسته بندی مرغوب در هنگام حمل و نقل باعث خواهد شد، میوه آسیب نبیند و شکسته و له نگردد.
اسم کیوی از پرنده زیبا برداشت شده است که در کشور نیوزلند به عنوان یک پرنده ملی عنوان و شناخته می شود و بعد از رشد قادر بودند که این میوه را پیوند زده و تبدیل به نهال گردانند. و بعد اقدام به قلمه زدن آن کردند و به مرور زمان این روش ها از جمله روش های متداول در کاشت نهال کیوی در دنیا و خصوصاً ایران شناخته شد. کیوی سرشار از ویتامین c بوده که از ویتامین سی موجود در پرتقال هم بیشتر می باشد.
خاصیت ضد یبوست دارد چون به عنوان یک ملین قدرتمند در بدن عمل می کند.کسانی که به بیخوابی مبتلا هستند هم از این میوه مصرف نمایند. دارای مقادیر زیادی ویتامین A و همچنین ویتامین K است. کلسیم، منیزیم و مواد معدنی دیگر در این میوه شگفت انگیز موجود است.
وجود مزه خوب در این میوه باعث صادرات کیوی درجه یک شده است و تجارت آن از سوی تاجران عزیز زمینه را برای ارزآوری به کشور فراهم آورده است. این محصول دارای طرفداران فراوانی است که به دلیل رنگ و طعم متفاوتی که این میوه ها دارد طرفداران خود را در اقصا نقاط جهان پیدا کرده است.
این میوه سطح گلیسیرید خون را به حد زیادی کاهش میدهد. این میوه ها مربوط به کشور چین بوده است و بهترین قیمت مربوط به کشور ایران است که برداشتی در حدود یک میلیون تومان را به خود اختصاص داده است.و به عنوان مرکز اصلی صادرات این میوه در جهان شناخته شده است. در باغات ایران باغداران گونه های زیادی از این محصول را به تولید و عرضه می رسانند و مهمترین و بهترین نوع آن که حجم برداشت و صادرات خوبی دارد این میوه است.
از جمله این میوه ها کیوی محلی است که خواص زیادی برای بدن انسان دارد. دارای طعمی متفاوت بوده و نوعی از آن در تالش تولید می گردد. رسیده بودن این محصول روی کیفیت نقش اساسی را دارد. این تولیدات نسبت به محصولات دیگر که تولید می گردد از قیمت منصفانه تری برخوردار است چون به مقدار زیاد در کشور به تولید می رسد.
از خواص دیگر کیوی می توان به خاصیت رفع چین و چروک پوست اشاره کرد و این به خاطر داشتن ویتامین E در کیوی می باشد. آنتی اکسیدان موجود در آن با خاصیت ضد پیری داشته و افراد را از این خاصیت برخوردار می کند.
این محصول با صادرات زیاد میتواند زمینه ارزآوری را برای کشور فراهم آورد به دلیل صادرات زیاد کیوی به کشورهای همسایه فواید آن از جمله ارزآوری و تولیدات زیاد از فواید کاشت و برداشت این محصول خواهد بود. صادرات آن به کشورهای همسایه نظیر عراق و ترکیه انجام میپذیرد و این کشورها به عنوان مشتریان همیشگی این محصول شناخته شده اند و هر ساله صادرات آن روبه افزایش است.حجم زیادی از باغات ایران به کاشت این محصولات پرداختهاند که در درجه اول کیفیت و مرغوبیت را سرلوحه کار خود قرار دادند.با مصرف این میوه می توان کمبود آهن در بدن را جبران کرد و اگر با غلات صبحانه مصرف شود جذب آهن را چند برابر می کند. فیبر فراوانی داشته و باعث تحریک روده ها می گردد. تامین این میوه از طریق اینترنت با قیمت های منصفانه انجام می پذیرد و بدون حضور افراد می توان محصولات مرغوب را سفارش داد.
جنبه صادراتی خوبی را داشته و عواملی در تعیین قیمت تاثیر گذار است. عواملی مانند: رنگ کیوی ، سایز کیوی، بسته بندی آن و طعم و مزه کیوی که بر گرانی و ارزانی آن تاثیر مستقیم دارد. کیوی هایوارد در دو نوع سبز و طلایی تولید می شود و صادرات آن به ۲۰ کشور جهان انجام می پذیرد.
کیوی به عنوان میوه ای اقتصادی شناخته شده است و انواع طلایی آن ها برای صادرات به کشورهای مختلف برای ایران مهیا گردیده است. کیوی تولید شده در شمال ایران، مثل بقیه میوه ها دارای درجات خاص و مختلفی بوده و نوع ممتاز آن صادرات خوبی را دارد.کشورهای ترکیه و روسیه هم از جمله همسایگانی هستند که متقاضی این محصول از ایران می باشند. وقتی صحبت از تولید زیاد و انبوه در ایران می شود یعنی ایران به توسعه اقتصادی در این زمینه دست پیدا کرده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.